Grootschalige inkoopacties zonnepanelen en isolatie

Doordat steeds meer bedrijven de aanleg van zonnepanelen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom start de gemeente Bergen op Zoom grootschalige inkoopacties voor zonnepanelen en isolatiemateriaal. Van september 2020 tot en met januari 2021 zullen er informatie- webinars en inkoopacties worden gehouden. Door de aankoop te bundelen kun je als bewoner zonnepanelen aanschaffen tegen een lagere prijs.

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen en isolatie zal uitvoeren.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie

Klik op de button hiernaast om je in te schrijven voor deze actie. Je ontvangt dan een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over onder andere de hoeveelheid en locatie van de zonnepanelen. Kort na de woningopname ontvangen je een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.

Deze actie is mogelijk gemaakt met de Regeling Reductie Engergieverbruik, die de gemeente in mei toegekend heeft gekregen van het Rijk. Hier horen ook de buurtacties bij en de vouchers.

Dit project draagt bij aan:

 

 

Nog meer energie besparen?

Wil je meer weten over hoe je energie kunt besparen of je rekening kunt verlagen? Bekijk alle projecten in Bergen op Zoom met focus op energie(besparing).

X
Copy link
Powered by Social Snap