Staat het aanbrengen van radiatorfolie of het vervangen van lampen al een tijdje op je lijst? Je bent niet de enige die dit uitstelt. Toch hebben dit soort kleine maatregelen thuis meteen effect! Je verlaagt hiermee je energiekosten en verhoogt vaak je wooncomfort. 

 

Bestel als woningeigenaar meteen je cadeaubon voor energiebesparende maatregelen!

 

Radiatorfolie kost niet veel, maar levert wel een goede besparing op. Dat komt omdat de folie tot 96% van de warmte tegenhoudt, die normaal naar buiten lekt. Dit bespaart een boel energie en dat merk je op je energierekening. Ook je oude gloeilampen vervangen door led-lampen loont, ook als de oude lampen het nog doen. Een led-lamp is maar liefst 90% zuiniger.

Simpele, maar effectieve maatregelen nemen in huis

De gemeente Bergen op Zoom wil jou als inwoner van Bergen op Zoom helpen met het besparen van energie. Daarom deelt de gemeente cadeaubonnen uit voor kleine energiebesparende maatregelen. Met deze cadeaubon ter waarde van 45,- kun je online producten bestellen die jou helpen met energie besparen. Je mag zelf kiezen uit onder andere ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. Zo kies je alleen wat bij jouw woonsituatie past en kun je snel aan de slag. In 2020 nam al 20% van de huiseigenaren energiebesparende maatregelen. Bekijk hier het resultaat van de energiebesparende acties tot nu toe.

Wil je een led-lamp uitkiezen, bekijk dan ook eens de handige blog van het Regionaal Energieloket. Hier lees je meer over Lumen en vind je een handige checklist. Wil je juist meer warmte vasthouden in je huis? Denk dan aan isolatiefolie en een deurdranger. Met een deurdranger houd je al je deuren gesloten, zodat de warmte in de ruimte blijft. Ook staan er op de webshop verschillende items om stroom mee te besparen, zoals een standby-killer stekkerdoos.

Claim een waardebon en ontvang de items bij je thuis

Via dit formulier kun je meedoen aan deze actie van het Regionaal Energieloket en gemeente Bergen op Zoom. Je kunt maximaal 1 keer meedoen. Ook handig om te weten: de waardebon is geldig t/m de 1e van de volgende maand. Op dit moment is deze regeling alleen voor woningeigenaren uit Bergen op Zoom. Zet vandaag een kleine stap en bespaar thuis nog meer energie!

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap